Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. 

Beställa

Vill du beställa våra produkter? Vi levererar vårdprodukter till landsting, kommuner, vårdgivare och privatpersoner. 

Vårdgivare

För beställning av LymphaTouch, Elasto-Gel eller kylprodukter vänligen ring 08-731 55 50 eller mejla oss via formuläret

Här nedan hittar du måttblanketter i form av PDF filer för våra måttsydda kompressionsprodukter från Lymed®. Vid beställning tänk på att fylla i måttblanketten så noggrant som möjligt för kortast möjliga handläggningstid.

Du som är vårdgivare lägg in ordern i vårt ordersystem vid beställning. Kontakta oss för login. Om du redan har ett login räcker det med att logga in på ordersystemet.

Privatperson

Det går bra att beställa våra standard kompressionsprodukter även som privatperson. Du lägger enklast ordern via vår webbshop. Om du inte hittar produkten du söker vänligen mejla oss via formuläret. Har du frågor ring oss på 08-731 55 50, vi hjälper dig gärna.

För beställning av måttsydda kompressionsprodukter vänligen vänd dig i första hand till din terapeut. Om du inte går hos någon terapeut vill vi att du i första hand mejlar oss via formuläret.

Kataloger, blanketter & Information

Lymed Katalog

Ladda ned:

Katalog på svenska här >>

Katalog på engelska (version 10/2023) här >>

 

Lymed beställningsblanketter

Här hittar du uppdaterade måttblanketter. Använd gärna dessa och bifoga i vårt digitala ordersystem. Kontakta oss på Rama Medical om du har frågor.

Kompressionsklasser och material

Läs mer om kompressionsklasser, material  och färger i Lymeds produktkatalog.

Korrigeringar, returer och reklamationer

Kontakta oss för information om korrigeringar, returer och reklamation. Om du fått plagget utskrivet av vården kontaktar du i första hand förskrivaren.

Måttanvisningar

Här hittar du måttanvisningar och videos hur du skall mäta.

OBS! nytt mått högst upp på låret vid mätning av byxa. Måttbandet skall ligga vågrätt. Kontakta RAMA om du har frågor.

Bruksanvisning och tvättråd

HANDLA ONLINE

Som privatperson kan du köpa våra standard kompressionsprodukter direkt i vår webbshop. Titta in på shop.ramamedical.se för mer information. Vårdgivare använder vårt ordersystem online.

MÖT RAMA MEDICAL

Vi är ofta ute på mässor och utställningar. Vi kommer ut och visar våra produkter och anpassar för specifika kunder vid behov. Behöver du hjälp med t.ex. mätningar för skräddarsydda kompressionsprodukter eller vill ha mer kunskap, råd och tips så Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Vi gör även digitala möten i olika former.

HJÄLP

Telefon: 08 – 731 55 50 vardagar 08.00 – 17.00

© Rama Medical 2023